Založ si blog

Má Korčoch tých istých volebných poradcov ako mal Jeľcin? Aneb zmena z „Pána temnôt“ na „Miláčika Kirova“…

Korčok boys/molodci očividne prehodnotili kampaň – asi tu čítali môj článok, v ktorom som sa nelichotivo vyjadroval o billboarde propagujúcom Korčokovu kandidatúru, ktorý som nazval, že „Pán temnôt prichádza…“, nakoľko bola na ňom zobrazená ponurá Korčekova tvár vynárajúca sa z tmy so zlovestným mottom „rázne, ale slušne“. Ktohovie, asi to bolo myslené, že Korčok ako ala „Zorro mstiteľ“, či čo, no preferencie „Pána temnôt“ to nezdvihlo a tak hľa – na hlavnej ceste vidno nový billboard a to v úplne opačnom garde – Korčok tam žiari ako slnko – žiaria mu strieborné vlasy, biela košeľa a iskrivé (zrejme) keramické zuby sú zasadené v žiarivom úsmeve, pričom je obklopený jasajúcim davom – teda hlavne ženami, všakáno, však taký fešák – a s takým platom!!!

A čírou náhodou som si kúpil aj časopis Historická revue (3/2024), kde píšu o „miláčikovi Kirovovi“ – kto ho nepozná, tak to bol boľševik, ktorý bol v CCCP obľúbeným a to až natoľko, že sa ho Stalin začal obávať a tak ho dal odkrágľovať – no aby odviedol podozrenie od seba, tak pestoval jeho posmrtný kult obľúbeného boľševického mučeníka. Takže „in memoriam“ vniklo veľa propagandistických výtvarných diel a jedno z nich je tam zobrazené na strane 28 – a hľa, podoba so súčasným billboardom je priam zarážajúca – súdruh Kirov je tam obklopený jasajúcou sovietskou mládežou, hlavne mladými ženami a ten jeho žiarivý úsmev – tak ten je úplne identický s Korčokovým!!! Aj s so žiariacimi zubmi, tentoraz však asi s pravými…

Holt, technológie propagandy sú už roky tie isté, menia sa len ksichty, pozadie, heslá – ale podstata zostáva rovnaká: zaštepiť do podvedomia tú správnu informáciu o danej osobe a totiž, že ide o obľúbeného človeka, ktorého všetci majú radi, tak prečo by si nemal mať rád aj ty, všakáno…?

Súčasné prezidentské voľby mi pripomínajú aj tie v Rusku, pravda, nie tie súčasné, ale dávnejšie z roku 1996, keď v nich druhýkrát kandidoval Jeľcin. Ten bol po prvom prezidentovaní taký neobľúbený, že mal pred kampaňou tak 5%-tnú podporu – teda daľeko od zvolenia – no napriek tomu tie voľby znova vyhral! Ako to bolo možné? Manipulácia? Áno, ale neboli ani tak manipulované cez volebné komisie ako za Stalina – zmanipulovaný bol celý národ a to vďaka volebným expertom, ktorých z U.S.A. povolala Jeľcinova dcéra – dávali o tom televízny dokument pred pár rokmi. (Asi ho už nebudú reprízovať…)

Ruskí mužíci a ženščiny neznalé osvedčených amerikánskych trikov sa dali znova nachytať a Jeľcina opätovne zvolili – aby toho trpko oľutovali! Jeľcin sa nakoniec stal tak nepopulárnym, že radšej abdikoval v roku 1999 a moc odovzdal – hádajte komu? My starší si to aj pamätáme – vystriedal ho Putin, ktorého predtým vymenoval za premiéra…! Takže namieste je aj otázka, že ako je to s tým zasahovaním Ruska do amerických prezidentských volieb, keď to bolo presne naopak? Veď práve vďaka americkému zasahovaniu sa neskôr Putin stal prezidentom! Pravda, americkí poradcovia pomáhali ožranovi Jeľcinovi – kto vtedy vedel ako to dopadne, všakáno…

A z celého toho dokumentu, ako americkí poradcovia zrevitalizovali Jeľcina do zvoliteľnej podoby, mi utkvel hlavne jeden moment – „tancujúci Jeľcin“! Jeľcinovi poradili, aby sa ukazoval aj s mládežou – a hľa, tak sa stalo, že na jednej tribúne tancoval s mladými devami moderný tanec! Lebo exsúdruh Jeľcin má rád mládež a mládež má rada jeho… Proste nič nové pod slnkom – stará technológia podprahového vymývania mozgov – len sa menia ksichty, pozadie a heslá…!

P.S.: To Korčokovo nové heslo – slúžiť ľuďom, nie politikom nie je ani nové, ani originálne – v podstate je ukradnuté, no hlavne je také pokrytecké, až to trieska vrátami od hangáru – takéto heslo má kariérny diplomat, ktorý desaťročia slúžil všetkým politikom, ktorí tu kedy vyhrali voľby…? (Alebo akých ľudí to má pán Korčok vlastne na mysli…?)

P.S. č.2: …aj som tu chcel vložiť ako ilustráciu fotografie ako billboardu, tak aj toho obrazu z časopisu, ale čo ak poruším nejaké autorské práva? Potrebujem, aby ma nejaký boys/molodci vláčili po súdoch, há…?

P.S. č.3: …a dám krk na to, že budem ešte vidieť Korčoka, ako tancuje s mladými devami na tribúne moderný tanec!!! Však nevoľte ho, „miláčika“….

Smrť Štefánikova – aneb naložili Taliani do bombardéra mŕtvolu generála…?

30.04.2024

Použil som takýto tradičný novinársky zavádzajúci bombastický dvojzmyselný titulok na prilákanie čitateľov, ale vopred sa k tomu priznávam, keďže nie som novinár, ale služobník pravdy, takže veci uvádzam na pravú mieru – M. R. Štefánik síce nastúpil 4.5.1919 v talianskom letisku Campoformido živý a zdravý, no zdravý…, primerane jeho veku, všakáno, no v [...]

P.S.: Ilustrácie k predošlému článku o žandároch a turistoch…

29.04.2024

…konečne som zistil, ako sa tu vkladajú obrázky, tak som si dovolil nejaké vložiť na doladenie atmosféry, ktoré som našiel na nete, hádam ma len ktosi nezažaluje… Tak takto to nejako vyzeralo za tej komunistickej totality v lete v horách… …a takto to vyzeráva pri jazere, v ktorom sa čvachcú slobodní ľudia bez asistencie strážmajstra Cruchota! (Toto nie [...]

Globálna ofenzíva žandárov zo Saint Tropez – šikana turistov po celom svete!

28.04.2024

...turisti smerujú k dinosaurom - vyhynúť!

Rooseveltova nemocnica, Banská Bystrica

Rooseveltova nemocnica podpísala zmluvu so zhotoviteľom novej nemocnice

20.05.2024 13:06

Hrubá stavba nemocnice má byť hotová v roku 2026, bude financovaná z plánu obnovy.

nehoda kamión diaľnica

Na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa v priekope prevrátil kamión

20.05.2024 12:20

Došlo k zídeniu kamióna prevážajúceho drevo mimo vozovky.

atentát Banská Bystrica Fico nemocnica polícia

Stav premiéra Fica je stabilizovaný, klinicky sa zlepšuje

20.05.2024 11:27, aktualizované: 13:10

Predseda vlády komunikuje a naďalej zostáva v nemocnici v Banskej Bystrici.

karpatic

...kedysi sa pravda hľadala, dnes sa vyrába tisícnásobným opakovaním lži...!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 38813x
Priemerná čítanosť článkov: 1617x

Autor blogu