Založ si blog

…zdá sa, Fico chce za prezidenta Korčoka!

Asi majú niektorí čitatelia pocit, že blúznim, ale v politike je možné všetko – však spomínate na pakt Ribbentrop-Molotov…? Ale to viete, my nezávislí, nikým neplatení politickí analytici – tými platenými prezývaní „konšpirátori“, pritom len vidíme, čo nevidia masy radových konzumných spotrebiteľov správ, ktorí vidia len to, čo im nezávislé médiá (nezávislé hlavne od pravdy…) naservírujú pred oči – tí veria tomu, čo vidia – čo nevidia, tomu neveria – pritom netušia, čo dôležité im bolo zamlčané! Že tam niečo chýba, to si ani nevšimnú. No a my, „konšpirátori“, teda vidíme hlavne to zamlčané, neukázané a ako takí lúštitelia krížoviek sa tam snažíme tie biele miesta zaplniť prostredníctvom analógie možnými alternatívami založenými na logike – lebo pravdivé je logické a čo nie je logické, je nepravdivé, všakáno… Koniec-koncov, podobne pracoval aj A. Einstein, on tomu hovoril „myšlienkový experiment“.

Takže teraz k veci. Všimol som si, že pán Fico sa nejde nejak extra pretrhnúť, aby podporil Pellegriniho. Dokonca som zaregistroval, že keď dopadlo prvé kolo ako dopadlo, tak len sucho skonštatoval, že to očakával! A neskôr ďalšie vykrúcačky, prečo ho nemôže naplno podporovať – miesto toho aby aj on vyrazil medzi ľud a agitoval! Zostáva len pri slovných proklamáciách a „skutek-utek“…

Iste, predstavte si, že by voľby vyhrali ĽSNS a Republika – Kotleba je premiér, Uhrík predseda NR SR a kandiduje na prezidenta…! (To je tá analógia…) Ako by asi vyzerala podpora od Kotlebu? Však Uhrík ho zradil, v kritickej situácii opustil ĽSNS a šiel si svojou cestou, kradnúc mu hlasy. (To ani nehovorím, že sú informácie, že to bol práve Uhrík, ktorý vymyslel tie šeky v tej „žartovnej“sume!) Kotleba, ktorý sám ašpiroval na prezidenta, si iste nebude drať ruky aby helfol Uhríkovi, hoci by boli koaličnými spojencami. A Fico tiež kandidoval na prezidenta a „Pelé“ ho zradil v kritickej situácii… Iste, na rozdiel od Kotlebu a Uhríka, ktorým rozdelenie nepomohlo, lebo obaja skončili mimo parlamentu, Ficovi a „Pelému“ to naopak zaručilo grandiózny návrat… No i tak je tam iste istý stupeň averzie. Či sa mýlim?

No je tu aj druhá alternatíva do „bieleho miesta“ – čo ak Fico nie že iba závidí zradcovi „Pelému“ a nedopraje mu, ale že práve potrebuje, aby sa prezidentom stal Korčok? Však pozrime sa na to zblízka – Korčok ako kariérny diplomat verne slúžil obom – Ficovi, i Pellegrinimu, keď premiérovali. Žiadne spory, pohodička, EÚ a NATO super inštitúcie… A iste si spomínate, ako sa Fico istý čas snažil dostať do jadra EÚ – no potom prišla tá udalosť vo Veľkej Mači, vedrá špiny, až skončil ako vydedenec – v EÚ sa s ním už nikto nebaví, s taliansko-slovenským mafiánom…! No ale je tu Korčok – ten má stále kredit a potreba aspoň vedieť, že čo sa v EÚ varí, je stále, všakáno… Veď kariérni diplomati nie sú nič iné ako super-špióni, už som o tom písal. Fico aj Korčok sú si vekove bližší, možno spolu drali lavice v nejakom kurze, ktohovie…?

K tomu je podivné, že Korčoka vtiahol do politiky práve Sulík – socialistického kariérneho diplomata forsíroval ten, ktorého rodičia emigrovali pred socíkom? Divné, nie? Pritom Sulík bol tiež ten, ktorý sa ako prvý vyhradil proti imigrantom, predtým odmietal euroval a neskôr sa vyjadril, že Rusi sa Krymu nevzdajú, takže takto morálne „podporil“ Zelenského… No kopa nelogických vecí naraz! Ale logiku to má jednu a to, že treba strčiť aspoň nos do európskej kuchyne, všakáno, a Korčok sa vždy vedel strčiť správne! Inak by neurobil takú kariéru…

P.S.: Ilustrácie k predošlému článku o žandároch a turistoch…

29.04.2024

…konečne som zistil, ako sa tu vkladajú obrázky, tak som si dovolil nejaké vložiť na doladenie atmosféry, ktoré som našiel na nete, hádam ma len ktosi nezažaluje… Tak takto to nejako vyzeralo za tej komunistickej totality v lete v horách… …a takto to vyzeráva pri jazere, v ktorom sa čvachcú slobodní ľudia bez asistencie strážmajstra Cruchota! (Toto nie [...]

Globálna ofenzíva žandárov zo Saint Tropez – šikana turistov po celom svete!

28.04.2024

...turisti smerujú k dinosaurom - vyhynúť!

Flašík, Laufer, Breichová, Grúň – spomienkové requiem …

23.04.2024

Tak sa nám v poslednej dobe roztrhlo vrece s mŕtvymi celebritami…, éé…, sorry, tento tradičný prímer asi vyznieva teraz blbo… No chcel som pripomenúť, že teraz v krátkej dobe po sebe zomrelo veľa celebrít, ku ktorým mám istý vzťah. Koniec-koncov, celebrity sú súčasťou našich životov, robia nám vizuálne a akustické životné prostredie – teda [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

karpatic

...kedysi sa pravda hľadala, dnes sa vyrába tisícnásobným opakovaním lži...!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 35427x
Priemerná čítanosť článkov: 1540x

Autor blogu